furunäset

Välkommen till Furunäsets Hotell och Konferens. Upptäck det fantastiskt vackra Furunäset Hotell och Konferens, ett 3 stjärnigt hotell och modern konferensanläggning i Norrbottens sommarstad – Piteå. Vid invigningen, , ansågs byggnaden vara det mest storartade byggnadskomplexet i hela Norrland! Furunäsets  ‎Historien · ‎Konferens · ‎Paketerbjudande · ‎Hotell & Boende i Piteå. Furunäset Hotell och Konferens – hitta hotellinformation och bilder m.m. på amude.info Perfekt om du ska besöka Piteå båtmuseum. Boka nu och spara pengar! PITEÅ 51PITEÅ Som PT tidigare skrivit besökte tv-programmet "Det okända" Piteå och Furunäset i somras för att ta reda på om det spökade på det gamla mentalsjukhuset. I kväll får vi se hur det gick.

Furunäset - rad

Ditt avresedatum är ogiltigt. När sjukhuset stängdes flyttas de mest behovskrävande patienterna till Rättspsykiatriska avdelningen i Öjebyn. Stora rum med bekväma sängar, rent o fräsch, Mkt fint. Sjukhusbyggnaden ritades av arkitekt Axel Kumlien, som var sin tids auktoritet inom vårdbyggandet och verksam vid Medicinalstyrelsen. Genom att skapa ett konto godkänner jag regler och villkor , och integritetspolicy. Flera av de rymliga rummen vetter mot innergården och vissa erbjuder utsikt över den vackra parken mittemot hotellet. Om du hittar ett bättre pris för exakt samma vistelse på en annan webbplats kommer vi antingen att matcha det eller ge dig en kupong. furunäset

Furunäset Video

Furunäset Hotell & Konferens (Piteå, Sweden) Pilatespass på området  Cykeluthyrning i närheten  Ekoturer i närheten  Golf i närheten  Båtturer i närheten  Golflektioner tillgängliga i närheten  Kajakpaddling i närheten  Utförsåkning avanza hm närheten  Längdskidåkning i närheten  Yogapass på området  Visa alternativ för långshyttan. Bekvämligheter Restauranger Restaurang furunäset porn pictures - lobbylounge. För att färdigställa ditt konto ska du klicka på länken som vi precis skickat till. Barn 0 1 2 3 Bidragen ska vara reserelaterade. Fem-femma var under många år ett populärt öknamn på psykiskt sjuka. Ange en giltig e-postadress.