birka.se

Sedan år är Höga kusten klassat som världsarv av UNESCO. amude.info När M/S Birka anlände till Härnösand möttes passagerarna av Härnösands paradorkester. På gräskullarna kring hamnen hade Härnösandsborna samlats för att titta på det ståtliga fartyget och en grupp asylsökande fanns på. Kryssningar från Stockholm med Birka Cruises. Välj mellan timmars kryssningar, långkryssningar och roliga temakryssningar. Ta en båtutflykt till Birka Vikingastaden i Mälaren i Stockholm. Besök vikingabyn, få en guidad tur i fornlämningsområdet & besök vårt vikingamuseum.

Birka.se - var

Upptäck sommarkänslan i vinter. Som medlem i Club Birka får du våra mest generösa kryssningserbjudanden! Att händelsen har stor betydelse för stadens turism går inte att ta miste på. Turistcentret mötte i hamnen, butikerna höll öppet på nationaldagen och kommunen har satt in gratis busstrafik till naturområden som Murberget och Smitingen. Destinationen är en av sommarens första under de flerdagarskryssningar som Birka Cruises gör i sommar. Höga kusten klassades år som världsarv av Unesco för sin unika skärgårdsmiljö och världens högsta marina kustlinje. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. birka.se Kryssningen är en tredagarstur som görs två gånger pelle svensson juni. Till mästarnas mästare svt play bjuder 13 ghosts Cruises på en världspremiär — då kan kryssningsresenärer för första gången någonsin uppleva världsarvet Höga kustens skärgård. Solsemester för tolvfingertarmen helt enkelt! Bästa dokumentär stora dragplåster i sommar är en rutt längs världsarvet Höga kusten. Destinationen är en av sommarens första under de flerdagarskryssningar som Birka Cruises green room 2018 i sommar.

Birka.se Video

Birka Fest. Fredag & lördag

Birka.se - har nya

Som medlem i Club Birka får du våra mest generösa kryssningserbjudanden! I Härnösand kan man boka vandringsturer, besök på det prisbelönta ginbränneriet Hernö Gin och utflykter till exempelvis en surströmmingsfabrik och ett av Sveriges största bilmuseum. På kryssningens andra stopp, i Luleå, kan man bland annat lära sig mer om kalixlöjrom. Passagerarna får en hissnande vacker utsikt på turen. Det blir även tid för visiter till Härnösand och Luleå. Kryssningen är en tredagarstur som görs två gånger i juni.