sverige information

För att nyanlända flyktingar snabbare ska komma in i det svenska samhället, har Länsstyrelsen i Västra. På de här sidorna hittar du information om webbplatsen, teknisk vägledning och information om våra finansiärer.​. Sidinnehåll. ​Den här portalen har kommit till för att göra det lättare för dig som är nyanländ i Sverige. Här ska du kunna hitta svar på frågor om hur svenska samhället fungerar och vilka myndigheter som du. Boken "Om Sverige" på flera språk. Här kan du ladda ner boken "om Sverige" på olika språk. Boken ladda​s ner som pdf och du behöver Acrobat Reader för att kunna läsa dem.​. Ladda ner boken Om Sverige på arabiska. Ladda ner boken Om Sverige på dari. Ladda ner boken Om Sverige på engelska. Ladda ner boken.

Sverige information Video

Nyanlända. Info om giftiga svampar mm sverige information

Sverige information - gller

Sidan redigerades senast den 11 december kl. Sveriges geografi och befolkning finns kort beskrivet. Danmark  · Finland  · Island  · Norge  · Sverige. Du som arbetar med Samhälls-orientering för nyanlända kan beställa boken Om Sverige - Samhällsorientering på svenska och arabiska genom att fylla i beställningstalongen. Att bilda familj och leva med barn i Sverige - Här beskrivs svensk lagstiftning om äktenskap och samboförhållanden.

Sverige information - Eriksson: lite

Svensk sjöfart har genom historien haft stor betydelse för Sveriges historia och handelsförbindelser, inte minst på grund av det geografiska läget som i praktiken har gjort Sverige lika beroende av sjöfarten som en önation. Lokalt viktig mat är bland annat surströmming i norra Sverige och ål i Skåne i södra Sverige. Fritids- och föreningsliv Olika aktiviteter. Vilken service finns i närheten? Sveriges kristnande på talet skedde sent, men utan erövring av främmande makt.