dirty talk

Hej! Jag skulle vilja ha lite tips på lite dirty talk i sängen. Vill prata dirty med min kille i sängen, men har så dålig fantasi, speciellt när vi ligger där! Vill ha lite inspiration Jag brukar prata om hur skön hans stora känns i mig och hur kåt och våt han gör mig, men vill ha lite annat också! Vad brukar ni tjejer. Jag vill bli bättre på "dirty-talk" i sängen, jag vet att min kille gillar det. Jag har själv svårt att komma amude.info talk. Det är då det blir bra, när båda går igång på det. Tänder inte båda på det är det lika bra för honom att knipa igen eller hålla sig till talk som inte är direkt dirty. Det är ju faktiskt hans ansvar att känna av om det här är nåt som du uppskattar i sängen eller om det mest blir konstigt när han försöker dra igång dirty  Hur bli mer dominant/Bättre på Dirty Talk?

Dirty talk - gtt

Men nu är jag mer avslappnad i min kropp och vet dessutom vad jag vill. Det är ju faktiskt hans ansvar att känna av om det här är nåt som du uppskattar i sängen eller om det mest blir konstigt när han försöker dra igång dirty talk. Om ni har pratat om detta innan, så behöver ni inte vara rädda för att det blir en pinsam eller jobbig stämning. Det är då det blir bra, när båda går igång på det. Ändra kategori Skriver i kategorin: dirty talk

Dirty talk - Wyman (L)

Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. Vi hittar allt fler sätt att kommunicera på. Börja aldrig, med dirty talk! Jag brukar tänka på det som att man avväpnar situationen genom att prata. Läs även 10 ställen du måste testa att ha sex på.