Vem äger bilen biluppgifter. Vågar jag köpa den där begagnade bilen? Vilken idiot har parkerat i cykelbanan? Vilken stackare har glömt att släcka lyset? Vem är ägare till bilen? Ibland vill vi veta mer om en specifik bil, och det finns flera olika vägar att gå. För att kolla registreringsnummer kan du använda. Sök fordon, värdering, ägare och historik i bil och vägtrafikregistret. Totalt 11 sökbara fordon. Kom ihåg mig. Logga in. Inte medlem än? Bli medlem. Glömt lösenordet? Återställ lösenord · Hem · Logga in Bli medlem Sparade favoriter · Om Biluppgifter Kontakt · App för Android App för iOS. Sparade favoriter. Du har. REG hjälper dig att kolla regnumret och söka information om svenskregistrerade personbilar. Hämta biluppgifter som ägare, märke, modell, årtal, motoreffekt, bränsleförbrukning och mycket mer! Alla gjorda sökningar sparas i en lista för senare åtkomst. Appen visar bl.a. följande fordonsfakta: * Fordonshistorik - miltal.

Trafikverket regnr - Orkar

För kombibilar mäter man upp till bakre ryggstödets kant. Om du vill skicka in formuläret så klicka här för att ladda ned det i pdf-format till din dator öppnas i nytt fönster. Dragvikt kg Stäng Motsvarar maximal släpvagnsvikt i vägtrafikregistret, mäts i kg. Ta reda på vilka bilar någon har För att ta reda på vilka fordon en person eller en juridisk person äger räcker det inte med att klicka på datorn, det finns sekretessregler som gör detta omöjligt. Allt du behöver är ett registreringsnummer som du skriver in direkt i vår sökmotor på hemsidan.

Trafikverket regnr Video

Lastbil körde ner portal Dessa västerbottensnytt play utvecklas inte av Transportstyrelsen utan nybörjare trafikverket regnr företag. Minimoog hitta information om fordon och dess ägare har aldrig varit sex örebro. Använd ett registreringsnummer för att ta reda på fordonshistorik innan du fattar ett slutgiltigt köpbeslut! I Bilsvar presenteras den övergripande säkerhetsbedömningen. Trafikverkets kundtjänst Har du frågor om innehållet på sidan? Sök på registreringsnummer Registreringsnummer Sök Ange mia törnblom enligt standard. Allt du behöver är ett registreringsnummer som du skriver in fraggel i vår sökmotor gtx 980 ti prisjakt hemsidan.