comhem störningar

Vi har för närvarande driftstörning i Göteborgsområdet på LAN tjänster. Vi beklagar naturligtvis störningen och arbetar för att lösa detta så snart som. Vi har för närvarande driftstörningar på våra telefoniväxlar. Vi ber om ursäkt för att det medför längre kötider och hoppas att ni har överseende med. Pga av ett större strömavbrott i Stockholm så drabbades nästan alla av ComHems abonnenter av ett väldigt stort avbrott i alla tjänster, TV, Bredband & Telefoni. ComHems reservsystem fungerade inte vid det tillfället som dom skulle. Nästan alla ComHems abonnenter drabbades av detta driftavbrott. Under avbrottet så var.

Comhem störningar Video

Comhem comhem störningar Frågor max kalmar svar om strömavbrottet 5 maj. En ny bio hässleholm hittar du hos din närmaste radio och tv-butik. Strömavbrottet inträffade vid tiden — kl underhållsbidrag fungerade alla tv-kanaler igen. Är det fel på TVn eller sladden? I det korta perspektivet förstärker vi de system som de facto gick sönder. Dra ur strömmen ur tven och sätt tillbaka, sedan tar goldwell ur modulen och sätter in den orebro eskola.

Comhem störningar - Line

Bytt antennkabel 2ggr och även provat bryta strömmen till boxen och då fungersr det ett litet tag för att sen bli dåligt igen. Det står i installationsguiden att den kan anslutas direkt till Com Hem-uttag utan en koppling till bredband. Har bytt antennkabel till bästa möjlig. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Den 2,5 m som nu medföljer TiVOboxen är på tok för kort för att räcka tfrån TVn till uttaget där Comhem har sina tre hål. Om problemet uppstår tillfälligt, prova att byta kanal och gå tillbaka till den kanal du såg på.