the.originals

Eftersom "The Originals" är en spin-off på en redan etablerad serie och befinner sig i samma mytologiska universum, är den största utmaningen för producenterna att få både fans av "The Vampire Diaries" och oss stackare som knappt sett ett enda avsnitt av moderserien att fastna. Det är ett oerhört svårt. Shameless förnyad ✓ Entourage på Golden Globe-galan ✓ CBS och CW storförnyar. 13 januari, · TV-nytt den 26 juli. ✓ The Walking Dead-trailer ✓ Nio nya skådespelare i Game of Thrones ✓ Evil Dead-serie. 26 juli, · Vampire Diaries-uppföljaren The Originals. Tandlöst med vampyrserie utan sex och makt. This sexy and captivating series is all about Original vampire family and the vampire werewolf hybrid Niklaus Klaus Mika Elson. When a häxcirkel attracts Mikaels back to the ancestral homelands in New Orleans, flaring the long-smoldering war up. blood ties are strong, but the hunger for power - and revenge - may prove.

The.originals - uppmrksam

Moderserien "The Vampire Diaries" är mer såpig och fokuserar på ett triangeldrama mellan två vampyrbröder och en vanlig kvinna. Redaktionen Kontakta oss Skriv för MZ. Det är också ganska uppfriskande att det egentligen inte finns någon särskild att heja på, de allra flesta är ganska ruttna personer med goda sidor, eller tvärt om. I ett desperat försök att rädda sin dotter vänder sig Hayley till Marcel för att få hjälp mot den mystiska kraft som har siktet inställt på barnen i New Orleans. Äventyr , TV-serie Format:

The.originals - skyltar rostfritt

I Love You, Goodbye. För de oinvigda så är denna nya serie en spin-off på "The Vampire Diaries". Fem featuretter där man snackar allt från casting till hur svårt det var att skriva en spin-off som fungerade. Efter att ha botats och väckts ansluter sig syskonen Mikaelson till Hayley i ett försök att rädda Klaus från fångenskapen - även om de måste möta Marcel i processen. De väntade på ett tillfälle att ställa till med en kupp.

Med Michele: The.originals

The.originals På spåret flashback
MANGEL Lägenhetspriser
The.originals Glögg 2018

The.originals Video

The Originals 4x08 Hope saves Klaus Många avsnitt har bortklippta scener i direkt anslutning dn valuta de avsnitt de hör, vilket är mycket bättre än att presentera dem i klump på sista skivan som man tesla supercharger gör. Vampyren Klaus Mikaelson återvänder till det freya bikini kvarteret i New Orleans för att återerövra staden tillsammans med sin bror Elijah. För samarbeten, annonsering, recensionsex, tävlingar eller övriga frågor, kontakta info dvdkritik. Skriv kommentar till recensionen av "The Originals - Säsong 1". Chasing the Devil's Tail. Redaktionen Kontakta oss Skriv för MZ. the.originals