ekollonvas

Vill du gro ett ekollon i vas är det hög tid att sätta igång. Oktober är nämligen den bästa månaden att plocka in ekollon för just det syftet. Ekollonens tid är här. Så här lyckas du gro ekollonet till den trendigaste inredningsdetaljen just nu – en ekplanta: – Du får skynda långsamt, säger Gustav. Höst innebär att samla ekollon till ekollonvasen som större delarna av året får bära upp helt andra saker än just ekollon. Soffhänger med Voluspa och Svenskt Tenn Klassiska te. Ljus/Voluspa – Tekopp/Västergården – Ekollonvas/Svenskt Tenn. Ekollonvas från Svenskt Tenn. Ja, så när det nu äntligen finns.

Ekollonvas - Per Storm

Ekollonsäsongen har precis dragit i gång och överallt ligger det små runda och bruna. Efter tre — sex veckor ska du kunna se en liten planta. Vi använder kakor på vår webbplats för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Liten vas med hög hals från Lagerhaus. Ekollonens tid är här. När din lilla ek vuxit sig tillräckligt stor är det dags att flytta från vas till kruka.

Ekollonvas - stor skilnad

Prenumerera på Svenskt Tenns nyhetsbrev. Lägg dem på ett blött papper se till så att pappret alltid är blött i en låda och ställ på ett element. Superfint att driva upp din ek i ett mätglas. När ekollonen börjat gro placerar du dem i vaser med små öppningar och gör likadant som på de övriga sätten. Välj en liten vas med smal öppning. Plantan blir ett fint och naturligt inslag i din inredning. Men det som främst utmärkte henne under de 56 år hon var vd för Svenskt Tenn var hennes kvalitéer som producent och scenograf. Strandvägen 5 Concierge Tesalongen Inredningsateljén. Men ha nilivaara för bråttom. Nummer 3 — Låt ekollonet gro på ett blött papper 1. Om någon av er har erfarenhet av hur man får de små finingarna att ord lista så hojta till.