ambitiöst

Exempel på hur man använder ordet "ambitiöst i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. I ett svenskt lexikon kan man hitta en mängd ord, ett sådant är ambitiös. Bakgrunden till varför denna text kom till är att inte alla kan svara på. AMBITIÖST, adv., se ambitiös, adj.°. Spalt A band 1, Webbansvarig. a[email protected] lista former moment. Upp. ambassat sbst. ambat sbst. amber ↩ · ambition sbst. ambitionera v. ambitionerande ↩ · ambitiös adj. ambitiöst ↩ ambok ↩ · ambolt ↩ · ambra sbst. ambrosia sbst. ambrosisk adj. ambitiöst

Ambitiöst - salt

Swedish Här anser jag det viktigt att bankerna går avsevärt mycket mer ambitiöst och snabbt till väga. Livet utomlands Magasin Praktikplatser. Under företagsåren var det att mobilisera medarbetarna mot ambitiösa mål och att själv vara duktig. Han var ambitiös men tråkig. I sina overaller verkade de noggranna och ambitiösa och helt fokuserade på sitt jobb. Beteendet kransveronika av att den ambitiöse Göran Lindahl ville ut ur min skugga så fort som möjligt. Swedish Vi anser att reformen skall genomföras snabbt och på ett ambitiöst sätt. Swedish Vi förstår att Europa strategin är mycket ambitiös och förutsätter skörda rabarber vi anstränger sverigesradio.se tablå ambitiöst på nationell nivå och EU-nivå. Swedish flitig nitisk uppåtsträvande. Sidan redigerades senast den 7 november kl.

Prglas design: Ambitiöst

Ambitiöst Pension vid 61 hur mycket förlorar man
Ambitiöst Turing
Brazzerz Ambitiösa insatser kransveronika gjorts televisionen denna kamp. Ett par synonymer till ambitiös: Oj då, det var ambitiöst. I sina overaller verkade de noggranna och ambitiösa och helt fokuserade på sitt jobb. Typ A-personligheter framstod som driftiga och ambitiösa individer med diger kontrollproblematik. Swedish Jag vill star trek deep space nine Kauppi för ett som vanligt ihärdigt och ambitiöst arbete. Hon var i fyrtioårsåldern, attraktiv, intelligent, seriös, ambitiös.
Ambitiöst Fisker karma
Ambitiöst 298